PHYTSSIMA

Kuivan ja hilseilevän atooppisen ihon hoitosarja. Ravitsevat hoitotuotteet vahvistavat ihoa kestämään paremmin ulkoisia ärsykkeitä. Luomukasviöljyt hoitavat ihon kuivaa ja hilseilevää pintaa vahvistamalla ihon omaa suojamuuria. Ihon kosteuspitoisuus paranee ja ihon hilseily vähenee.

 

Soin Visage Nutrition Extréme 40 g

Ravitseva ja suojaava hoitovoide kuivalle atooppiselle iholle. Kosteuttaa sekä vahvistaa erittäin kuivaa ja ärtynyttä ihoa. Täyteläinen hoitovoide, joka poistaa iholta kiristävää tunnetta ja vähentää kuivuudesta aiheutuvaa punoitusta.

Serum Nutrition Extréme 15 ml

Ihoa rauhoittava ja ravitseva hoitoseerumi kuivalle atooppiselle iholle. Seerumia käytetään yövoiteen sijaan, jolloin ravitsevat tehoaineet pystyvät tehokkaammin kosteuttamaan ihoa levon aikana.

Pain Surgras 100 g

Ihoa suojaava ja puhdistava vahasaippua kuivalle iholle. Arganöljy ja sheavoi puhdistavat ihoa hellävaraisesti kuivattamatta sitä. Voidaan käyttää koko vartalolle.

Masque Nutrition Extréme 100 g

Rauhoittava naamio herkälle ja kuivalle iholle. Sisältää iholle tärkeitä rasvahappoja ja vitamiineja, jotka hoitavat kuivaa ärtynyttä ihoa. 

Zones Rebelles 100 g

SOS- hoitovoide ravitsemaan kuivaa ja karheaa ihoa. Suojaa ihoa tehokkaasti ääriolosuhteissa ja siksi ihanteellinen ulkoiluvoide koko perheelle. Hoitaa myös kuivaa atooppista halkeilevaa ihoa.

Stick a Levres 3,8 g

Kosteuttava ja ravitseva huulivoidepuikko kuiville huulille. Sisältää ravitsevia luomukasviöljyjä, jotka ylläpitävät huulten ihoa terveinä ja ehjinä. Voidehylsy on valmistettu maissitärkkelyksestä, joka hajoaa luonnossa.