Phyt´s lisäravinteilla sisäisesti kauneutta ja hyvinvointia

Phanères-hiuksille ja kynsille, 80 kapselia

Vahvistaa ja ravitsee hiuksia ja kynsiä. Sisältää paljon luonnon Beta-karoteenia, E-vitamiinia, C-vitamiinia, B3-,B5-,B6-,B8-,B9 ja B12-vitamiineja, sinkkiä, seleeniä, kystiiniä ja metioniinia (aminohappo)

Bronzoral 1, 80 kapselia

Ennen auringonottoa. Edistää kauniin ja tasaisen rusketuksen syntyä, samalla suojaten ihoa. Parantaa ihon väriä myös ilman aurinkoa. Antaa suojaa myös silmille. Syö kuuri ennen aurinkolomaa tai koko kesäajan. Sisältää myrttiä, C-, E vitamiinia, luteiinia, zeaxantiinia, luonnon beeta-karoteenia, sinkkiä, seleeni hiivaa, greippiä.

Bronzoral 2, 80 kapselia

Rauhoittaa, kosteuttaa ja ravitsee ihoa auringonoton jälkeen. Ylläpitää pitkäkestoista kaunista rusketusta loman jälkeenkin. Sisältää 84 % helokkiöljyä.

Booster Minceur, 80 kapselia

Lisäravinne laihduttamisen tukemiseen. Tehostaa nesteiden poistumista sekä aktivoi rasva-aineenvaihduntaa. Sisältää Cuarana uutetta sekä Vihreää teetä.

Fermeté anti-âge, 80 kapselia

Kiinteyttää ja uudistaa ihoa. Ylläpitää dermiksen hyvää kuntoa ja näin ollen pitää ihon nuorekkaana ja joustavana. Sisältää levästä saatua merellistä kollageenia.