Iho on alttiina joka päivä erilaisille ulkoisille ärsykkeille Jja ilmansaasteille. Ihosta tulee väsynyt, harmaa ja eloton. Merellinen oligosakkariidi ja 3-riisin tehoyhdiste estää epäpuhtauksien kiinnittymisen iholle ja ehkäisee vapaiden happiradikaalien toimintaa. Ihossa -99% vähemmän mikropartikkeleita. Ihosta tulee kuulakas, heleä ja kirkas.

Gelee Anti-Pollution 100g

Tehokas 3-vaikutteinen ihonpuhdistusgeeli. Poistaa epäpuhtaudet, meikin (myös vedenkestävän), ja kirkastaa ihon nopeasti ja tehokkaasti. Geelimäinen, öljymäinen ja emulsiomainen koostumus!

Concentre Anti-Pollution 40g

Virkistävä "boosteri" kirkastamaan ja heleyttämään ihoa. Suojaa ihoa ulkoisilta ärsykkeiltä, kuten ilman saasteet, tupakka, raskasmetallit, UV-säteet ym. Parantaa ihohengitystä ja aktivoi uusien solujen syntyä.

Cremé Anti-Pollution 40g

Virkistävä ja kirkastava happivoide päivittäiseen käyttöön. Tehostaa ihon solutoimintaa ja parantaa solujen hapenottokykyä. Estää ilman saasteiden kiinnittymisen iholle. Raikas kuulas iho. 

Sérum Anti-Pollution 15ml

Uudistava yöseerumi. Tehostaa uusien solujen syntyä, parantaa ihon hapenkulkua. Vähentää saasteiden aiheuttamia soluvaurioita ja on tehokas antioksidantti coctail.

Masque Flash 40 g

Express naamio nopeaan ihon kirkastukseen. Ihanteellinen pikanaamio aamulla vaikutus aika vain 3-4 minuuttia. Ihosta tulee kuulas, kirkas ja heleä. Runsaasti A-C ja E vitamiineja sekä iholle tärkeitä mineraaleja.