Gamarde Sante

100% luonnonmukainen jalkahoitosarja, joka sisältää hoitavaa Gamarden mineraalipitoista lähdevettä, puhdistavia eteerisiä öljyjä sekä ravitsevia kasviöljyjä.

Creme Anti-Callosites

Ravitseva kovettumavoide, joka sisältää pehmittävää ja ihon sarveistumista ehkäisevää talvikkiöljyä. Antiseptinen kamferiuute ehkäisee tulehduksia ja parantaa verenkiertoa. 40g voidetuubi.

Baume Ultra Nourrisant

Ravitseva ja suojaava hoitovoide hyvin kuiville ja hilseileville jaloille. Pehmittää ihoa sekä ehkäisee kuivan ihon halkeilua. Piparminttuöljy virkistää ja viilentää jalkoja. 40g voidetuubi.

Créme Rèparatrice

Korjaava hoitovoide karheille jalkapohjille. Sisältää rikkipitoista ja kosteuttavaa lähdevettä, ravitsevaa arganöljyä sekä antiseptisia eteerisiä öljyjä. Poistaa ihon kuivuutta ja pehmittää jalkapohjaa. Raikas mentholin tuoksu. 100g voidetuubi.

Gel Exfoliant

Raikas geelimäinen kuorintavoide jaloille. Sisältää aprikoosinkivirouhetta sekä virkistävää ja viilentävää mentholia. 100g voidetuubi.

Gel Deodorant

Antibakteerinen ja viilentävä geelimäinen jalkadeodorantti. Hillitsee jalkojen runsasta hikoilua ja virkistää kuumottavia jalkoja. Poistaa epämiellyttää hajua jättäen jalat raikkaan tuntuisiksi. 100g voidetuubi.

Poudre Absorbante

Antibakteerinen jalkatalkki hillitsemään jalkojen liiallista hikoilua ja ehkäisemään hautuumien syntyä varpaiden välissä. Pitää jalat kuivina ja raikkaina sekä ehkäisee tulehduksien syntyä. 35g purkki.

Gel Hydroalcoolique -käsidesi

Dermatologinen orgaaninen Biosertifioitu GAMARDE käsidesigeeli.
Tuhoaa bakteereita ja viruksia sekä pitää kädet puhtaina ja terveinä. Tuotteen tehokkuus tutkittu uusien standardien mukaan. Osoitettu tehokkaaksi. Sisältää teatree öljyä, propolista, echinaa. 100 ml voidetuubi.