Bionatural vartalo

Douche D'agrumes

Raikas sitrusöljyjä sisältävä suihkugeeli, joka virkistää ja poistaa aamuväsymyksen. Aloita päiväsi raikkaana ja virkeänä. 200ml pumppupullo.

Douche Lavande

Rentouttava suihkugeeli, joka poistaa kiireen tunteen ja jättää levollisen mielen. Käy levolle mieli vapaana. 200ml pumppupullo.

Delice D'agrumes

Kosteuttava ja virkistävä sitrusöljyjä sisältävä vartaloemulsio. Antaa iholle pehmeyttä ja raikkautta koko päiväksi. 200ml pumppupullo.

Delice De Lavande

Rentouttava vartaloemulsio ylläpitämään ihon kosteutta ja pehmeyttä sekä rauhoittamaan mielen työpäivän päätteeksi. Kauniita unia laventelin tuoksussa. 200ml pumppupullo.

Eclats D'agrumes

Raikas sitruunauutteita sisältävä sokerihelmikuorinta vartalolle. Poistaa ihon kuivuutta ja karheutta jättäen raikkaan sekä pehmeän ihon. Nauti kuorinnasta kerran viikossa. 200ml lasipurkki.

Eclats De Lavande

Rentouttava sokerihelmi-laventelinkukka kuorinta vartalolle. Poistaa ihon kuivuutta ja karheutta jättäen pehmeän ja rentouttavan tunteen iholle. Nauti kuorinnasta kerran viikossa. 200ml lasipurkki.

Nuage De Coco

Kosteuttava kookosvoide vartalolle. Sisältää ravitsevaa kookosöljyä ja kosteuttavaa aloe veraa. Imeytyy hyvin jättäen pehmeän tunteen iholle. 180ml lasipurkki.

Granite De Coco

Ravitseva kookoskuorinta vartalolle. Sisältää kookosrouhetta ja auringonkukansiemenöljyä. Kuorii ihon hellävaraisesti ja jättää ihanan pehmeän tunteen iholle. 150ml lasipurkki.

Douceur De Karite

Ravitseva täyteläinen vartalovoide erittäin kuivalle iholle. Sisältää hoitavaa sheavoita ja kookosöljyä, jotka hillitsevät ihon runsasta hilseilyä. 180ml lasipurkki.

Caresse Satinee

Kosteuttava ja ravitseva kuivaöljy vartalolle. Sisältää aprikoosinkiviöljyä ja runsaasti iholle tärketä rasvahappoja sekä A ja E vitamiinia. Porkkanaöljy suojaa ihoa ulkoisilta ärsykkeiltä. Hienostunutta kauneutta! 100ml suihkepullo.

Douceur Jasmin

Rentouttava ja kosteuttava kuivaöljy vartalolle. Sisältää hoitavaa auringonkukansiemenöljyä, kosteuttavaa aprikoosinkiviöljyä sekä pehmittävää hasselpähkinäöjyä. Porkkanaöljy suojaa ihoa ulkoisilta ärsykkeiltä. Hienostunutta kauneutta jasmiinin tuoksussa! 100ml suihkepullo.