Luonnonmukaiset aurinkotuotteet eivät sisällä kemiallista aurinkosuojaa vaan mineraalifiltterin, joka antaa tehokkaan mutta hellävaraisen suojan iholle. Tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille.

Fluide fontant SPF10

Aurinkovoide SPF10. Suojaa, kosteuttaa ja sisältää ihoa elvyttävää E-vitamiinia. Sopii hyvin jo päivettyneelle iholle.

Crème solaire Haute protection SPF30

Aurinkovoide SPF30. Kosteuttaa ja hoitaa ihoa sen sisältämän E-vitamiinin avulla. Erittäin hyvää suojaa herkemmällekin iholle.

Crème solaire Haute protection SPF 50

Aurinkovoide SFP 50. Suojaa, kosteuttaa ja hoitaa ihoa sen sisältämän E-vitamiinin avulla. Ravitsevan koostumuksensa ansiosta parantaa ihon vastustuskykyä ilmansaasteita vastaan. Suojaa ihoa tehokkaasti polttavilta uv-säteiltä. Ei jätä ihoa valkoiseksi.

Crème Après-Soleil 200g

Rauhoittava auringonoton jälkeen käytettävä kosteusvoide. Antaa välittömän kosteutetun tunteen ja tuotteen sisältämä piparminttu virkistää.

Bronzal 1

Ennen auringonottoa. Edistää kauniin ja tasaisen rusketuksen syntyä, samalla suojaten ihoa. Parantaa ihon väriä myös ilman aurinkoa. Antaa suojaa myös silmille. Syö kuuri ennen aurinkolomaa tai koko kesäajan. Sisältää myrttiä, C-, E vitamiinia, luteiinia, zeaxantiinia, luonnon beeta-karoteenia, sinkkiä, seleeni hiivaa, greippiä.

Bronzal 2

Lisäravinne auringonoton jälkeen. Kapselien luonnonmukaiset aineosat Omega 3 ja 6 sekä E-vitamiini, pehmittävät ja hoitavat ihoa sisältäpäin. Ne auttavat rauhoittamaan, kosteuttamaan ja ravitsemaan ihoa auringonoton jälkeen. Sisältää 84 % helokkiöljyä.