Luonnonmukaiset aurinkotuotteet eivät sisällä kemiallista aurinkosuojaa vaan mineraalifiltterin, joka antaa tehokkaan mutta hellävaraisen suojan iholle. Tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille.

Fluide fontant SPF10

Aurinkovoide SPF10. Suojaa, kosteuttaa ja sisältää ihoa elvyttävää E-vitamiinia. Sopii hyvin jo päivettyneelle iholle. 100ml tuubi.

Fluide Protecteus solaire SPF30

Aurinkovoide SPF30. Kosteuttaa ja hoitaa ihoa sen sisältämän E-vitamiinin avulla. Erittäin hyvää suojaa herkemmällekin iholle. 100 ml

Fluide Protecteus solaire SPF 50

Aurinkovoide SFP 50. Suojaa, kosteuttaa ja hoitaa ihoa sen sisältämän E-vitamiinin avulla. Ravitsevan koostumuksensa ansiosta parantaa ihon vastustuskykyä ilmansaasteita vastaan. Suojaa ihoa tehokkaasti polttavilta uv-säteiltä. Ei jätä ihoa valkoiseksi. 100 ml

Fluide Protecteus solaire kids SPF 50

Aurinkovoide SFP 50 lapsille kolme vuotiaasta eteenpäin. Suojaa lapsen herkkää ihoa polttavilta UVA-UVB säteiltä. 100 ml

Stimulateur Bronzage

Ihon melaniinin tuotantoa stimuloiva sekä ruskettumista edistävä emulsio. Valmistelee ihon vastaanottavaiseksi UV-säteille sekä ylläpitää ihon kosteuspitoisuutta. Ei sisällä UV-suojaa. 100ml pumpputuubi.

Solaire Voile Dore

Itsestäänruskettava voide kasvoille ja kokovartalolle. Antaa iholle kauniin ja luonnollisen rusketuksen. 100ml tuubi.

Voile Pailletè

Kiille-emulsio ruskettuneelle iholle. Sisältää aloe veraa ja helmiäishiukkasia luonnonmineraaleista. Antaa iholle kaunista heleyttä ja juhlavuutta. 90ml lasinen pumppupullo.

Crème Après-Soleil

Rauhoittava auringonoton jälkeen käytettävä kosteusvoide. Antaa välittömän kosteutetun tunteen ja tuotteen sisältämä piparminttu virkistää. 200g tuubi.

Prolongateur De Bronzage

Kasvojen ja vartalonihon kevyt emulsio pidentämään rusketuksen kestoa sekä rauhoittamaan ja kosteuttamaan ihoa auringonoton jälkeen. 100ml suihkepullo.

Bronzal 1

Lisäravinne ennen auringonottoa. Edistää kauniin ja tasaisen rusketuksen syntyä, samalla suojaten ihoa. Parantaa ihon väriä myös ilman aurinkoa. Antaa suojaa myös silmille. Syö kuuri ennen aurinkolomaa tai koko kesäajan. Sisältää myrttiä, C-, E vitamiinia, luteiinia, zeaxantiinia, luonnon beeta-karoteenia, sinkkiä, seleeni hiivaa, greippiä.

Bronzal 2

Lisäravinne auringonoton jälkeen. Kapselien luonnonmukaiset aineosat Omega 3 ja 6 sekä E-vitamiini, pehmittävät ja hoitavat ihoa sisältäpäin. Ne auttavat rauhoittamaan, kosteuttamaan ja ravitsemaan ihoa auringonoton jälkeen. Sisältää 84 % helokkiöljyä.